partners en referenties

 

SCS global services
Amerikaanse certificerende instelling gericht op third party audits voor milieu, duurzaamheid en voedselkwaliteit. In Nederland via SCS Benelux met name gericht op FSC® Chain of Custody en PEFC certificering.

Recticel
Draagt bij tot het dagelijks comfort met schuimvullingen voor zitmeubelen, matrassen en lattenbodems van topmerken, isolatiemateriaal, interieurcomfort voor auto's en allerlei andere producten voor industriële en huishoudelijke toepassingen. 

MVO Toolkit 
De MVO Toolkit biedt een methode aan het MKB om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen op een systematische wijze in te voeren. Hiervoor worden de te nemen stappen benoemd en de gereedschappen geleverd. Opgenomen in een compact en eenvoudig software programma.
Voor een vliegende start met MVO!


Twence
Afvalverwerkingsbedrijf uit de regio Twente en producent van energie. Het afval wordt veilig
en volgens de laatste stand van de techniek gescheiden, geschikt gemaakt voor hergebruik, gecomposteerd, verbrand of - als het niet anders kan - gestort. Ruim 90% van het aangeboden afval wordt omgezet in grondstoffen, bouwstoffen en energie.

 

4DMS
Ontwikkelt complexe multichannel marketing campagnes voor bedrijven, overheden, direct mail en reclamebureaus. De aanpak is sterk ICT gedreven.

Persbericht 4DMS

 

2Protect
Strategische en tactische ondersteuning van bedrijven in het plannen, ontwerpen, implementeren, opleiden en controleren van informatiebeveiliging en continuïteit.

 

VPGI-Certificaat
Onafhankelijke en geaccrediteerde certificerende instelling. Gespecialiseerd in certificering van kwaliteits-, arbo en milieumanagementsystemen in de grafimedia.

 

MVO Nederland
Kennis- en netwerkorganisatie die het bedrijfsleven stimuleert om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. MVO Nederland helpt ondernemers om de kansen van MVO te benutten; kansen die winst opleveren voor bedrijf, milieu en maatschappij.

 

Kwaliteitscentrum VPGI
Advies- en trainingsbureau gericht op de grafimedia en recycling branche. Het bedrijf is ook gespecialiseerd in het opzetten van (inter)nationale normen voor bijvoorbeeld security printing en oudpapier en metaalrecycling.

 

Metator
Bureau gespecialiseerd in kwaliteitszorg ondersteunende software. Praktische hulpmiddelen waarmee direct de kwaliteit van de dienstverlening positief beïnvloed kan worden.

 

Gravo Offset
Crossmediale dienstverlener met een compleet dienstenaanbod dat de gehele communicatieketen beslaat. Van specifieke tot geïntegreerde diensten, van online tot offline communicatie.

Het regent ISO certificaten bij Gravo!

 

Smurfit Kappa Zedek
One of the leading companies in the field of offset/silk screen coated corrugated board in Europe. Smurfit Kappa Zedek manufactures consumer packaging and point of sale display material.

 

 

 

dutch crossing - voor een duurzame bedrijfsverbetering | disclaimer