wat doet dutch crossing

dutch crossing ondersteunt organisaties met het invoeren en verbeteren van managementsystemen die gericht zijn op een duurzame bedrijfsverbetering.
Kwaliteit en milieu vormen de rode draad.
Het doel is duurzaamheid. In prestaties en aanpak.

dutch crosssing
heeft hiervoor drie kernactiviteiten: auditing, consultancy en training.

Kwaliteitsmanagement richt zich op het continu verbeteren van de bedrijfsprocessen zodat aan de behoeften en verwachtingen van klanten wordt voldaan en de klanttevredenheid steeds verder wordt verhoogd. Een bedrijf moet heldere interne afspraken gemaakt hebben om tevreden klanten te krijgen en te behouden. Discipline in de naleving van de afspraken is belangrijk. Het resultaat is meetbaar en objectief. Zo bewijst het systeem zichzelf en zorgt het voor een duurzaam effect.
De bekendste norm voor kwaliteitsmanagement is ISO 9001.

Milieumanagement is gericht op het continu verbeteren van de milieuprestaties.
Wet- en regelgeving is daarbij de basis. En de uitdaging komt uit uzelf. Wat wilt u bereiken? Hoe milieubewust wilt u zijn? Een innerlijke overtuiging is bij milieumanagement noodzakelijk. Want de meetbare effecten op het  milieu zijn moeilijk te bepalen en vaak pas op de lange termijn zichtbaar.
De markt wordt echter steeds milieubewuster. Duurzaam inkopen wordt de standaard en daar kunt u als bedrijf van profiteren. Een milieumanagementsysteem ondersteunt en stuurt hierbij.
De bekendste norm hiervoor is ISO 14001.

Milieu en kwaliteit staan vaak niet los van elkaar. dutch crossing helpt u bij het verbeteren van uw bedrijfsprestaties door integratie van kwaliteit en milieu (en arbo/veiligheid) in één bedrijfseigen (kam-) managementsysteem.

dutch crossing - voor een duurzame bedrijfsverbetering | disclaimer